Header vervolg 1
 

Over Acosta

Over Acosta

Over kapsalon Acosta

Iedereen is in mijn kapsalon welkom met alle soorten haartypes. Ik adviseer u graag over het meest geschikte, passende en mooiste kapsel dat bij u past.

Over mij

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Ramona  Ysenia  de eigenaresse van kapsalon Acosta  in Baarn. Sinds 2014 is mijn droom uitgekomen. Ik heb een gezellige kapsalon waar ik mijn passie voor het kappersvak kan uitoefenen.

Ik heb alle opleidingen gevolgd op de Kappersacademie te Amersfoort (Hairstylist I en II dames en heren en Masterclass Lang Haar) en in de Dominicaanse Republiek. Ik ben opgeleid tot een allround kapper in Europees haar en black hair. Na mijn opleiding heb ik bij veelzijdige kapsalons mogen werken en vervolgens mijn eigen kapsalon in Baarn.

Voor wie

Iedereen is in mijn kapsalon welkom met alle soorten haartypes. Ik adviseer u graag over het meest geschikte, passende en mooiste kapsel dat bij u past. Hiernaast geef ik advies over de beste nazorgproducten voor thuisgebruik.

Afspraak

Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u mij bellen (tussen 10.00 en 17.30 uur) op (035) 541 21 64. Er zijn ook mogelijkheden voor een bezoek aan huis!

Contact

Kapsalon Acosta

J.F. Kennedylaan 31
3741 EA Baarn
Telefoonnummer (035) 541 21 64